[:hr]Alu ograde[:]

[:hr]Aluminijske ograde  su najotpornije na vremenske prilike i vanjske utjecaje sunca, vlage, korozije, soli.
Završna obrada profila je plastifikacija i eloksiranje. Spojevi su vijčani, bez varenja što dodatno olakšava jednostavnost montaže te pridonosi kvalteti aluminijskih ograda. Više vrsta sidrenja omogučava največu čvrstoću.

Ograde se rade po mjeri i prilagađavaju se svim dimenzijama i tehničkim zahtjevima. Ne zahtjevaju nikakvo održavanje, poliranje niti bojanje. U programu imamo i vrlo popularne svjetlo eloksirane profile u imitaciji inoxa ,koji daju sjaj inoxa uz bitno manju cijenu i bez održavanja.
Prednost aluminisjskih ograda dug vijek trajanja, dobra cijena, lakoća održavanja, nehrđajuće svojstvo provjerano u najtežim uvjetima posolice te velika otpornost na atmosferske utjecaje. Najpovoljniji odnos cijene i kvalitet.

Najčešće su to balkonske, stubišne ili ograde terasa. Aluminijski konstrukcijski dijelovi se mogu kombinirati sa staklom i drugim vrstama materijala za ispune, što znači da su mogućnosti izgleda i završne obrade velike. Također, boja i efekt površine su u potpunosti izbor naručitelja.[:]

Gradite sa nama