[:hr]Sobna vrata[:]

[:hr]Sobna vrata AluKit su izbor sa stilom jer na pogled i na dodir zrače posebnim emocijama.Rade se od velikih površinskih obrada,od uljanih pa sve do lakiranih vrata. Različiti materijali, karakteristike,nijanse i boje ovisno o željama i zahtjevima kupaca.Postoje vrata od prirodnog furnira, bojana vrata te folija ( pcl i melamin ) te klizna vrata .

Sobna vrata iz proizvodnog programa AluKit, dizajnirana su sa ciljem da se uklope u svaki enterijer i svojim izgledom obogate vizuelni doživljaj istog, kvalitetom koji garantuje dugi niz godina postojanosti, a sa druge strane sa pristupačnom cenom.

Sobna vrata se razlikuju po :

  • dizajnu (moderna, elegantna, poslovna….. )
  • bojama (široka paleta kvalitetnih boja)
  • površinama (glatka, sa duborezima, krila u kombinaciji sa staklom…)
  • unutrašnjem sastavu (dodatne izolacije- ispune…)
  • ivicama (oštre ivice , zaobljene , profilisane ……)
  • načiniu otvaranja (jednokrilna, dvokrilna, klizna….)
  • tipovima zavrsne obrade (farbana, furnirana i presvucena folijom)

 

Unutarnja sobna vrata, kao dio namještaja, je potrebno uskladiti materijalom, bojom i detaljima. No, preferiraju li vaši ukućani različite stilove, a vi kao glava kuće trebate još paziti na odabir kvalitetnog materijala za prihvatljivu cijenu, pronalazak idealnih unutarnjih vrata mogao bi postati prava muka.

Ne očajavajte unaprijed jer za vas imamo pametno rješenje.

Unutarnja vrata iz naše ponude imaju upravo te odlike –  kvalitetu izrade, čvrstoću i toplinu prirodnih tonova. Kod nas možete pronaći sobna vrata različitih stilova, od uvijek aktualnog klasičnog, modernog i naravno, dizajnerskog stila.

Još uvijek se dvoumite jesu li sobna vrata iz naše ponude pametan odabir?

Pogledajte neke od modela sobnih vrata na našoj web stranici ili se uputite na našu adresu kako biste široku ponudu proizvoda razmotrili osobno.
Mi tome još možemo nadodati, sigurni smo da vas neće razočarati.

AluKit gradite sa nama[:]

Gradite sa nama